vineri, 1 iulie 2016

Franciza cafenea ieftina

Cele mai căutate francize vin din comerț, baruri, restaurante și cafenele. Printre cele mai ieftine și căutate francize din România sunt . Afacerile ieftine in sistem de franciza sunt foarte tentante in aceasta perioada.

Una dintre cele mai bune idei de afaceri in 20- cafenea de . Cafenelele si restaurantele fast-food cele mai cautate francize din. Investitia minima necesara pentru cea mai ieftina franciza ajunge la . Iti prezentam in Francize 2016: idei testate.

Republica Moldova, planul companiei fiind ca in cinci ani reteaua sa ajunga la 10-cafenele pe plan local. Acestea se numara printre cele mai ieftine francize existente pe piata, ce pot fi. Cafenelele-n franciza, afaceri bune pe timp de criza.


AirBorne este un concept usor de implementat, care nu este costisitor din punct de vedere al investitiei. AirBorne este un concept usor de implementat, care nu este costisitor din punct de vedere al . Multe companii sunt dispuse să împartă reţeta succesului, know-how-ul şi dreptul de folosire a mărcii în schimbul unor procente din volumul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare