joi, 21 iulie 2016

Unghii cu gel poze

Vezi mai multe despre Manichiură cu gel, Unghii culoarea pielii și. Image result for unghii cu gel 20stiletto. Poze din - MODELE UNGHII CU GEL.

Unghii rosii cu gel by Flory Nails. Unghii French rosii by Flory Nails.

Descopera modele unghii cu gel, modele unghii scurte sau french. Inspira-te din aceste poze cu modele unghii. In videoclip am pus poze cu câteva modele. Poze cu modele pentru unghiile cu gel.


Multe dintre modelele de unghii pe care le vezi in poze sunt simplu de. Partea buna este ca nici macar nu trebuie sa ai unghii cu gel, fiind o . Daca iti place ca de fiecare data sa incerci un alt model de unghii cu gel,. Cateva puncte colorate (poza de sus) pot schimba drastic o manichiura, iar in cazul . Modele unghii cu gel - Unghiile cu gel au devenit tot mai populare in ultima vreme iar gelul este materialul cel mai des folosit in intreaga lume.

Aplic unghii false gel, gel pe unghie naturala, diferite modele si accesori:stampila, french permanent, pietricele swarofski, nisip, bilute, floricele, pierce, nisip, . Poze unghii false cu gel si acryl facute de mine - roxana_creata. Postat de: Yvette in Modele de unghii decembrie 2016. Inspiră-te din cele mai actuale modele de manichiură pentru anul 2016. Alege din tehnicile în vogă: unghii false cu gel, cu aplicații și desene . Modele de unghii false, unghii 3 pictate sau cu gel.


Tendințele modei în materie de unghii. Descoperă cum se efectuează tehnic alungirea unghiilor cu gel. Urmărește tendințele pentru unghiile cu gel ale anului 201 alegeți stilul de manichiură și nuanțele potrivite: culori pale, puternice sau . In preajma Sarbatorilor, manichiura imbraca forme festive, devenind o forma de expresie a spiritului energic si a atmosferei de petrecere care. Unghii false cu gel Aplicatii unghii false Unghii false Bucuresti Manichiura .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare