luni, 11 iulie 2016

A sughita conjugare

Conjugarea verbului a sughița la infinitv, indicativ, conjuctiv, conditional optativ, vocativ, participiu, supin. Conjugare pentru verbul a sughița la toate modurile și timpurile. Afla cum se conjuga verbul a sughița.

Toate modurile si timpurile verbului a sughița. Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru sughiț din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM. M-am gândit că nu toată lumea cunoaște cum se sughite în… limba română. De aceea, sunt necesare câteva argumente, ca să fie clar cum . Aceeasi nelamurire o am si eu: el sughite sau el sughita? Traducere pentru a sughita în Dicţionar German-Român - dictionargerman.


Norma limbii literare arată că formele de indicativ, timpul prezent ale acestui verb sunt: eu sughiț tu. Traducere pentru a sughita în Dicţionar-Spaniol-Român - dictionarspaniol. Traducere pentru a sughita în Dicţionar-Italian-Român - dictionaritalian. Este o conjugare a verbului a sughiţa.


Termeni asemănători cu sughiţ: a şoca, şa, şah, şaizeci, şaizeci şi şase, şase, şasiu, şaşiu, şei, şeic, şeici, şes, şi, . Traducere pentru sughita în Dicţionar-Francez-Român - dictionarfrancez. Treceri de la o conjugare la alta au suferit si verbele vechi. Daca bucurestenii nu ma cred sa deschida dictionarul!


Femeia incepe sa sughita si sa se inece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare