vineri, 1 iulie 2016

Kaufland basarab program sarbatori

La Kaufland totul este fresh și bun. Magazinul Kaufland Basarab situat pe Șoseaua Orhideelor, nr. Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, magazinele Kaufland vor avea un program de funcționare special, potrivit informațiilor furnizate de Daniela .

Informatii despre magazine Kaufland in Bucuresti. Program, telefon, harta si promotii pentru a gasi magazinele Kaufland in Bucuresti. O demonstrează şi programul stabilit în avantajul clienţilor – Kaufland Basarab va fi deschis de luni până duminică, în intervalul orar 07:00 . Lipsesc: sarbatoriProgram de Craciun 20Carrefour, Kauflan Auchan, Mega image.

Magazinele Carrefour, Auchan, Cora, Mega Image si Kaufland au program special de sarbatori si Craciun 2016. Lipsesc: sarbatoriUn nou magazin Kaufland în București. Oficial, magazinul se va deschide mâine, însă bucureştenii pot face cumpărături în Kaufland Basarab începând de astăzi.


Ce program au de Paște magazinele, mall-urile și instituțiile publice. Exceptie face magazinul Kaufland Basarab care este deschis de luni .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare