marți, 12 iulie 2016

Amenajari spatii verzi

Gardenia este o firma specializata in amenajari spatii verzi si locuri de joaca care ofera spre vanzare plante si arbusti ornamentali precum si pomi fructiferi sau . Amenajare gradini cu plante si decoratiuni – Satisfacerea nevoilor clientilor nostri. Amenajari de spatii verzi, stil modern, la preturi personalizate.

Oferim servicii de intretinere si amenajare spatii verzi in Timisoara, judetul Timis si in tara. Amenajare spatii verzi, intretinere gazon, flori, arbori. Amenajare gradini - SC Exclusive Garden SRL.


Licitatii publice in domeniul - amenajari spatii verzi.

Servicii de amenajare-întretinere spatii verzi la Strandul Neptun Arad. Eco Garden Construct se ocupa de amenajari spatii verzi in Cluj si amenajari gradini Cluj si judetele limitrofe din Transilvania, precum si in Bucuresti. Compară companiile in location ARAD: PROTEA GREEN S. Garden Rustic spatii verzi Timisoara - furnizor de servici de gradinarit, plante si arbori.


Arhitectura peisagistica consta in totalitatea actiunilor de planificare, mentinere si reabilitare a spatiului verde. Amenajarea spatiilor verzi are ca rol .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare