vineri, 1 iulie 2016

Vopsea volan piele pret

VOPSESC PIELE NATURALA,Reconditionez Volan,Vand vopsea volan,bej,negru. Complet diferit de alte produse pentru piele, acest produs nu va pata sau. Leatherique Klear Kote (lac – vopsea incolora):.

Sau incercati un specialist care stie sa vopseasca volane din piele. Vopsea pentru piele + 25ml - alba, Vodan,. Vopsea pentru piele + 25ml - neagra , Vodan,.


A reusit cineva sa vopseasca volanul de piele de la un Megane cel de culoare bej?

Pretul e acelasi, ron si taxe de curier.

Kit Leatherique Revopsire Volan - Dezvoltat de Leatherique pentru industria de automobile. Agent preparator vopsire – Acesta este singurul agent preparator de acest gen pentru piele. Preţ: 1Lei Fără TVA: 1Lei. Cu un produs VOPEL puteţi vopsi o scurtă din piele sau mai multe produse mărunte.


Always: Pielea de pe volan este crapata, sau doar are vopseaua. Vreau sa-mi vopsesc volanul din piele pentru ca prezinta urme de uzura. Stiu ca era bun sigmaromul dar acum nu se mai gaseste. Legat de pret nu pot sa-ti spun nimic, nu este ca la spalatorie, pretul nu este la . Tarife orientative pt lucrari vopsitorie piele, fara umplere . Putem reconditiona: Volane, Nuca schimbator si tapiterii din piele naturala de.


Nu, fara sa desfaca nimic, a venit omul a slefuit vechiul volan i-a facut un soi de tratament si pe urma l-a vopsit. Pretul a fost 1Ron iar pozele . Initial i-am aruncat o husa de piele pe el pana mi-a venit inspiratia. Folosim materiale si vopsele speciale pt piele,de cea mai .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare