vineri, 29 iulie 2016

Muzeul experimentelor bucuresti

S-a deschis Casa Experimentelor în București. Pe afara cam orice muzeu de stinta in care am intrat avea si asa ceva. Cum putem face asta mai potrivit decât prin EXPERIMENTE!

Toate grupurile școlare sau de grădiniță care ne vor vizita in lunile februarie si martie, vor . Aşa că nu voi compara Casa Experimentelor cu nici unul din muzeele cu tematică similară din restul Europei, nici chiar cu muzeul care i-a . Primul centru științific non-profit din București - Casa Experimentelor - a fost inaugurat luni de Asociația pentru Formare și Technorama . Casa Experimentelor este un centrul stiintific din Bucuresti, fondat la initiativa ONG-ului Asociatia pentru Formare.

Casa Experimentelor este de fapt un muzeu . Casa Experimentelor este pentru vizitatori un punct de atractie care-i va face sa uite de televizor si calculator. Un proiect fain isi face aparitia in Bucuresti - Casa Experimentelor sau primul muzeu experimental din Bucuresti, unde copiii, adultii sau . Casa Experimentelor își va deschide ușile pe ianuarie 20și este un. Afla aici ce ofera Casa Experimentelor.


Printre alte experimente ale muzeului tehnic, vizitatorii vor regasi bobina Tesla.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare