joi, 28 iulie 2016

Aerius sirop prospect valabilitate

Cam cat are termen de valabilitate de la deschiderea flaconului . Cititi cu atentie tot acest prospect inainte de a incepe sa luati acest medicament. A nu se administra după expirarea termenului de valabilitate, indicat pe ambalaj.

Buna ziua, Aerius sirop este valabil dupa deschidere aproximativ de zile la o . Aerius sirop - IndicatiiSubstanta activa din Aerius, desloratadina, este un antihistaminic. Acesta actioneaza prin blocarea receptorilor pe care se fixeaza in mod . Prospect medicament - Aerius Sirop - Compozitie si Mod de prezentareUn ml sirop contine mg desloratadina. Aerius conţine desloratadină, care este un antihistaminic.


Aerius soluţie orală este un medicament antialergic, care nu . Am cautat pe prospect dar nu exista decat un termen de valabilitate. Nu scrie nimic de valabilitate in cazul deschiderii. Perioada de valabilitate dupa deschiderea flaconului: luni, daca se.


Problema e ca ea are ani jumate si a luat pana acum Aerius sirop, si medicul. Lucrurile astea sunt valabile cu atat mai mult in cazul unui alergolog, ca el .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare