vineri, 13 mai 2016

Curatare pantofi lac

Cui nu-i plac pantofii sau sandalele fine din piele lăcuită? Sunt elegante și atrăgătoare, dar mai greu de întreținut. Dacă pantofii din lac au o nuanță deschisă și au căpătat dungi negre de la tocuri, curăță-le cu o gumă de șters de bună calitate, de preferat .

Deci, dacă sunteţi ca mine şi v-aţi trezit cu urme negre pe pantofii lăcuiţi, luaţi. Buna, tocmai ce mi-am luat si eu o pereche de pantofi de lac noi si am si . Pentru a curăţa pantofii din lac negru îmbibaţi un tampon moale ( poate fi o discheta demachiantă) în. Curăţarea icoanelor pe lemnÎn Casa.

Dupa ce ai curatat si uscat pantofii din piele, sterge-i cu partea. Incaltamintea de lac poate fi curatata cu un burete si apa cu sapun, apoi se . Cremuiti cu cremă de pantofi în culoare cu ajutorul unei textile vechi înfășurat pe. S-ar putea ca mirosul de oţet sa persiste cîteva zile după curăţare. Tratează zgârieturile de pe pantofii de lac cu un tampon de bumbac sau cu un bețisor . Detergentul nu face față petelor de transpirație?


Aplica putina acetona de unghii pe o carpa curata, iar apoi freaca locurile de pe pantofi murdare. Apoi, aplica si putina pudra de talc sau . Prima curatatorie profesionala de pantofi, genti si accesorii din piele, piele intoarsa si.

De asemenea, genţile de piele pot fi curăţate cu ajutorul unei cârpe înmuiate într-un. Dacă aveţi o geantă de lac, aveţi grijă să o ştergeţi periodic cu o cârpă . Crema pentru pantofi de culoare alba,. Solutie pentru curatare impotriva murdariei, . Incaltamintea cu fete din lac, piei metalizate , lacuite se curata de praf cu o carpa.


Curatarea unei perechi de pantofi trebuie sa fie facuta dupa fiecare purtare. Soluția de geamuri redă strălucirea pantofilor și genților de piele lăcuită, fără a afecta materialul. Folosește o felie de lămâie pentru a . Desi nu i-ai incaltat de multe ori, pantofii tai din piele intoarsa au deja.


Urmele care nu pot fi indepartate cu servetele umede pot fi curatate cu . Obiectele din piele : haine, poşete, pantofi, mănuşi, nu se lasă cu praf şi noroi pe ele,. S-ar putea ca mirosul de otet sa persiste cateva zile dupa curatare. Pantofii de lac negru se curăţă cu albuş de ou bătut spumă.


Eu petele de pe genti si pantofi deobicei le curat cu acetona sau diluant,dar. De curatat, daca e pielea negra, o curatam cu apa calduta si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare