miercuri, 4 mai 2016

Ketof sirop

Intra online pe Catena pentru informatii despre Prospect Ketof . IndicatiiTratamentul preventiv de lunga durata al tulburarilor si crizelor astmatice.

Ulterior se administrează linguriţă dozatoare a ml (echivalentul a mg ketotifen) Ketof sirop, dimineaţa şi seara. AUTORIZAŢIE DE PUNERE PE PIAŢĂ NR. PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR.


Indicatii: Tratamentul preventiv de lunga durata al tulburarilor si crizelor astmatice.

La inceputul tratamentului trebuie continuata medicatia de baza . In complicatiile unei raceli , adica in pneumonii, siropul este indicat . Alex ii dadeam Ketof su Eurespal odata. Adi a tusit non stop intre ani si ani. Asa ca am incercat tot ce se gaseste pe piata.


Fiind vorba de astm alergic, eu iti recomand asa: - Ketof . Pret cu ridicata, -, Comanda acum la. Indicatii: Sistemic: infectii micotice cu germeni sensibili la ketoconazol: Candida . CPV: 33690000-- Diverse medicamente (Rev.2), Unitate de masura: .

Sirop de tuse cu N-Acetil si L-Cisteina pentru adulti SeptiClean, 1ml, Viva Pharma. Denumirea comuna internationala: KETOTIFENUM Forma farmaceutica: sirop. Ketof se utilizeaza in prevenirea si tratamentul tulburarilor siste. Fii primul care scrie despre acest produs. Vezi comentarii si poze despre ketof si medicamente, pe AflaCum.


Citeste prospectul medicamentului Ketof 10 sirop si afla pentru ce este indicat si cum . Deoarece puteţi fi mai somnolent, medicul vă poate recomanda să luaţi în primele zile un singur comprimat Ketotifen LPH, seara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare