luni, 30 mai 2016

Container casa

Cumpara casa din containere, complet echipata de 29mp la 6900E+TVA. Containere de locuit, complet dotate si gata de a se locui in ele, imediat dupa livrare. Asa ca, astazi, vreau sa vorbim despre ceea ce implica transformarea unui banal container maritim intr-o cocheta casa de vacanta.

Casa din containere, exemplu de realizate al unei case din containere complet echipate si dotate la cheie - pret promotional. Office Container este un producator de containere, container de locuit, container birou, containere modulare, containere birou si locuit, container modular, . Casa albastră, una de oaspeți, este . Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse.

Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Casa din containere maritime reciclate a schimbat insa toata ecuatia. Fara a fi sacrificat neaparat factorul estetic.


Casa-container poate fi o astfel de solutie alternativa si in Romania.

Arhitectii au creat casa de vis a suedezilor din punct de vedere statistic in doua faze. In urma cu cateva saptamani scriam despre o casa din containere, o constructie de lux, care a costat cu mult mai mult decat ceea ce ne-am . Descriere container locuit; Fisa Tehnica Container locuit; Detalii tehnice containere locuit; Imagine Container locuit. Casa-container, locuinta de vis pentru . Pretul si calitatea containerelor de locuit sunt o solutie accesibila, daca sunteti in cautarea unei case pe termen lung sau scurt. Casa din container imbina sobrietatea industriala cu formele, culorile si energia care caracterizeaza viata de artist a proprietarului. O idee inedita este aceea de a trai intr-un container.


Containerele reprezinta acum o parte din casa multor prorietari. Stilul de viata insemna astazi mai mult decat un simplu adapost, mancare sau imbracaminte. Incetul cu incetul, generatie cu generatie, . O casă construită din containere are mai multe avantaje: nu necesită. Producator vinde container, containere casa, containere santier, containere de locuit, containere dormitor, preturi containere, case containere.


Detalii proiect: DE CE CASA CONTAINER?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare