joi, 19 mai 2016

Precedent inseamna

Definiții, sinonime, antonime, conjugări, declinări, paradigme pentru precedent din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM. Definitia cuvantului: precedent, dictionar, dex roman online, ce inseamna? Care precedă pe cineva sau ceva în timp sau în spațiu; premergător, anterior.

Fapt sau caz anterior analog, care poate servi ca . PRECEDENT - Consultare dictionare pentru limba romana: DEX - Dictionar explicativ, sinonime, antonime, ortografic, arhaisme, regionalisme, etimologic, . Traducere pentru 'precedent' în dicționarul român gratuit și multe alte traduceri în română.

Sinonime: imagine, pildă, model, (învechit) chip, mostră, paradigmă, pilduire, (învechit, la figurat) oglindă, exemplificare, antecedent, precedent, specimen. Sper ca vei tine seama de asta daca vei mai pune vreo intrebare cu precedent. Care este, există, se află înaintea cuiva sau a ceva (în timp sau în spaţiu); care se petrece, se întîmpla, are loc, se produce înainte . Un SRI slab înseamnă o Românie dezarmată.


Hellvig: Observăm atacuri fără precedent la adresa SRI! Astăzi, în era rețelelor sociale, .

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost deranjat, luni, de întrebările presei pe tema solicitărilor protestatarilor privind Codurile . Seful statului invoca un precedent pe atacarea unei OUG, pe care i l-a. Ceea ce inseamna ca aceasta situatie ar putea fi folosita pentru a se . Atac fără precedent al președintelui Iohannis la adresa. Președintele Ioahnis spune că independența Justiției înseamnă că nimeni nu . BREAKING NEWS: Hellvig: Observam atacuri fara precedent la adresa SRI!


Un SRI slab inseamna o Romanie dezarmata. Un studiu sociologic al Inițiativei 20Fără Tutun arată nivelul de susținere fără precedent pentru politicile care vizează reducerea . Cenzură înseamnă să interzici să apară ceva, nu să planifici la o altă dată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare