luni, 30 mai 2016

Vascoza cu elastan

Vascoza prin proprietatile sale aduce un plus de confort la purtare. Cititi in articolul nostru de ce esarfele din vascoza sunt asa de iubite si . Astă toamnă mi-am cumpărat din Zara un jerseu din vâscoză.

Rochie Top Secret din vascoza si elastan - - VASCOZA, ELASTAN Este usor de purtat si de asortat la tinute casual sau smart casual. Vascoza Fibra care are ca si componenta de baza celuloza si este fabricata industrial. Ea se aseamana bumbacului, dar, spre deosebire de . Bumbacul, inul , lâna, poliesterul sau vâscoza sunt materiale care se găsesc în garderoba fiecăruia dintre noi însă, o mare parte nu ştiu că .

Bumbacul, vascoza, lycra sau satinul sunt tesaturi care se gasesc in garderoba fiecaruia dintre noi. Uneori o vascoza poate sa imite perfect matasea, acrilicul reuseste din cand. Tag-uri : acetat, acrilic, bumbac, casmir, elastan, eticheta, fibre . Artificiale (vâscoză) obţinute din celuloză – extrase în mod natural dar fabricate. Sintetice (poliester, acril, neylon, lycra) – produse chimice sau industriale . Atentie la ce cumparati - haine din vascoza, prezentate ca fiind din.


VAND FUSTA DE CALITATE, MATERIALUL CONTINE ELASTAN , ARATA MAI BINE DECAT IN POZA , CULOAREA E INTRE CELE DIN POZA , UN MOV . Rochita dama din vascoza si elastan.

Tricou reiat din vâscoză și elastan. Descoperă aceste produse Bershka precum și multe alte noi produse săptămânal. BLUZITA PE GAT ELEGANTA , MANGO ORIGINALA VASCOZA CU ELASTAN DESI II LIPSESC ETICHETELE CARE SA ATESTE ACEST LUCRU ,CULOARE . Rochie maxi, din vascoza cu elastan, cu aspect de jerse.


Decoltata in V, stransa cu o catarama in fata, . Imbracaminte, oferte si promotii la Mountain Shop, calitate garantata la preturi accesibile Material - Tencel poliester, vascoza, elastan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare