joi, 19 mai 2016

Fibrele textile definitie

Elemente de structură macromoleculară şi supramoleculară a fibrelor textile. Fibrele destinate industriei textile sunt structuri polimere, al căror mod de . Pentru a intra în categoria fibrelor textile, o fibră trebuie să fie disponibilă într-o cantitate suficient de mare şi să fie rezonabil de ieftină.

Toate fibrele textile naturale au lungimi finite, cu o singură excepţie, mătasea, lungimi care variază de la cm, în cazul bumbacului american sau . Prin împletire fibrele constituie o structură numită țesut, țesătură sau frânghie, parâmă;. Clasificarea fibrelor textile; de Industrievereinigung Chemiefaser e. Lungimea fibrelor textile constituie una din principalele caracteristici ale acestora;ea determina sistemul de filare precum si ecartamentele intre organele de .

Fibrele textile reprezintă materia primă de bază a industriei textile, dar,. Faza, din punct de vedere termodinamic, se defineşte ca un domeniu omogen al. Fiecare dintre filamentele care alcătuiesc țesuturile organismului omenesc.


Laboratorul Fire Textile - Alte Domenii, pentru facultate, uploadat in Biblioteca RegieLive (ID#206904). Fibrele textile sunt cele mai utilizate de om pentru imbracaminte. Daca pâna la începutul acestui secol necesitatile de îmbracaminte erau satisfacute în totalitate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare