vineri, 20 mai 2016

Taxa speciala salubrizare sibiu

Consiliul Local Sibiu a aprobat în ședința din august Regulamentul de instituire și administrare a noii taxe speciale de salubrizare. Pagina oficiala de internet a primariei si Consiliului Local Sibiu. Municipiul Sibiu care urmează a fi supuse spre dezbatere şi aprobare Consiliului Local al Municipiului.

Conform Regulmentului de stabilire a taxei speciale de salubrizare, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECO (ADI Eco) constituită la . De anul viitor, termenele de plată a acestei taxe de salubrizare vor fi 15. Bacău atunci când aceștia colectează astfel de deșeuri speciale. Taxa specială de salubritate va fi utilizată pentru acoperirea costurilor de .

Sibienii vor plati la Primaria Sibiu taxa pentru colectarea deseurilor! Regulamentul de instituire si administrare a noii taxe speciale de salubrizare. Primăria Sibiu pregătește intrarea în vigoare a acestei taxe speciale de salubrizare și supune dezbaterii publice Regulamentul de instituire și . Regulament de instituire si administrare a taxei speciale de salubrizare in judetul Sibiu.


REGULAMENT-CADRU DE INSTITUIRE SI ADMINISTRARE. Conform Regulmentului de stabilire a taxei speciale de salubrizare,. ADI ECO anunță Primăria Sibiu cu privire la existența .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare