joi, 26 mai 2016

Verificare iscir centrale termice pret

Verificarea instalației de gaze naturale şi a centralei termice. Preţuri valabile pentru clienţii care se încadrează în categoria de consum . ISCIR centrala termica este de 1lei (inclusiv TVA) Nu ezitati .

Verificarea sau revizia instalaţiei de utilizarea gaze naturale pentru un punct de . Autorizatie ISCIR centrale termice Bucuresti si Ilfov asigurata de Prompt Service Clima. Pret ISCIR incepand de la 1Lei, TVA inclus. IMPORTANT: se va verifica existenta detectorului de gaze cu electrovana montat in instalatie!

Centrala termica se va revizui conform unui manual de service pentru. Verificarea centralei este o operatie care se efectueaza de catre firme . KW; Pretul include deplasare, manopera si depunerea buletinului de verificare la I. Mulți cetățeni confundă verificarea instalației de gaz cu verificarea ISCIR a centralelor termice. De fapt ambele sunt obligatorii și ambele . Pretul reprezinta manopera aferenta verificarii tehnice in utilizare si nu.


EnergoInstal este autorizata ISCIR pentru verificarea tehnica periodica (VTP) a centralelor termice. Verificarea tehnica a centralei termice se realizeaza, conform legislatiei, la fiecare ani pentru a asigura buna functionare a . Compania noastra ofera servicii profesionale de verificari tehnice periodice pentru centrale termice - VTP ISCIR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare