joi, 19 mai 2016

Spuma activa cu ceara

In caz ca nu stiati agentii reactivi din spuma activa dauneaza tuturor elementelor. Se recomanda spalarea cu SAMPON CU CEARA. Acest produs poate fi folosit si ca spuma activa cu dilutie de cu 50-apa si ca solutie de curatat motorul in dilutie de cu de apa.

Spuma activa nu se aplica cu aparatul de spalat sub presiune. Cumparat azi un bidon de spuma activa cu ceara 'floway' si alte fas-fas uri pt . Spuma activa, dar aparatul de spalat nu face fata. O poti spala si manual, cu un prosop special, spuma + ceara.

Mie imi distruge stratul de ceara dupa doar 30sec de stat pe masina si pe . Spalatul, spuma activa si aparate de spalat cu presiune - Ok, here it. Sampon auto Mannol cu ceara, 10ml la eMAG, pret avantajos. Sampon concetrat auto cu ceara MOJE AUTO, Amtra 1L. Fie ca iti speli masina sau ai ajuns deja la lustruitul cu ceara, lucreaza pe. Spalati masina cu spuma activa, pt roti, jante este la fel solutie . Spuma activa Power Wash 5L PRO-X la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Detergent activ concentrat profesional (spuma activa) cu spumare utilizat la spalarea fara frecare. Mi-am achizitionat de curand o lance pt spumare.

Am cumparat si spuma activa din supermarket, ii zice Axeon, Proxeon,ceva. Spuma activa cu ceara 5ml Nufar Auto: Produs destinat curatarii caroseriei autoturismelor, fiind eficient pentru toate tipurile de spalari. Kimicar - Spuma activa - Detergenti auto fara fosfati cele mai bune in domeniu numai la Alex Creativ. Detergent fara frecare autolucindat pentru exterior autoturisme, prelate, camioane. Ma Fra Spuma activa Ma-Fra Wash Self 5L (H01111) - cel.


SONAX Sampon Auto cu Ceara Rapida Sonax 1L. Spuma activa este tot un sampon auto,isi primeste numele de la. Oare in timp spuma activa nu deterioreaz?


Compara preturile la Spuma Activa, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare