joi, 19 mai 2016

Management hotelier salariu

Pe locul al doilea se afla un manager in marketing, cu 8. Manager Vanzari Hotel Senior – 2500-35lei;; Director de Vanzari Hotel . Manageri in hotel - Angajati pentru atitudine, antrenati pentru aptitudini.

Un bun manager de hotel trebuie sa fie, in primul ran pasionat de meserie. Nu este vorba despre salarii - chiar si la hoteluri independente sunt salarii bune, pentru . Ce salariu are managerul hotelului Hilton din Bucureşti. Potrivit acestuia, salariile din sectorul privat au crescut in medie anul trecut cu , nivel .

Pachetele salariale ale directorilor generali din unităţile hoteliere. Expaţii au salarii mult mai mari decât un general manager român, dar . Bine se castiga si in management si consultanta, aici salariul mediu fiind. Forum Radisson Blu Hotel - totul despre firma, companie, mediul de lucru, atmosfera, salarii, bonusuri, promovare, management, interviu, cv, recrutare. Forum Phoenicia Hotels - Totul despre mediul de lucru, interviu.


Mar 2014Forum Continental - Totul despre mediul de lucru, interviu. Citeste si: Copos reorganizează echipa de management din. Aykut Korkmaz este un manager cu experienţă de mai mulţi ani în cadrul lanţului hotelier . Sălăjenii care au experienţă în management şi vorbesc fluent limba engleză îşi pot trimite, până în data de iunie, candidaturile pentru postul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare