luni, 30 mai 2016

Spalare cu bicarbonat de sodiu in zona genitala

Spălăturile vaginale efectuate în lipsa unei afecţiuni care să le impună pot face mai mult rău decât bine, susţin cercetătorii, care avertizează că . Spălăturile cu bicarbonat de sodiu se fac dintr-o soluţie preparată dintr-o linguriţă de bicarbonat la un litru de apă caldă. O singura spalare cu apa si sapun pe zi este, in principiu, suficienta in afara perioadei.

Inca mai am pacienti care cred ca in zona genitala e bine sa se spele doar cu. ESTE IGIENIC SA TE SPELI INAUNTRU CU BICARBONAT DE SODIU. Spălăturile locale cu bicarbonat de sodiu. Amestecă o linguriţă de bicarbonat la un litru de apă caldă şi spală zona genitală la suprafaţă, în fiecare zi de câteva . Amestecă o linguriţă de bicarbonat la un litru de apă caldă şi spală zona genitală la suprafaţă, . Senzatia de usturime sau mancarime in zona vaginala; Apare o secretie.


Spala-te doar cu apa caldutza poti daca vrei sa dizolvi putin bicarbonat de sodiu. Zona genitala la femei se curata singura iar inauntru nu trebuie te speli deloc. Indiferent de ce folosesti - bicarbonat de sodiu, diverse ceaiuri sau, mai rau,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare