miercuri, 25 mai 2016

Creme romanesti de calitate

Atunci când vorbim de cosmetice româneşti, sărbătorim oamenii. Aslan, care insera în ale sale faimoase creme Gerovital reţeta tinereţii fără bătrâneţe, de. Crema-gel anticearcan Bioten de la Elmiplant.

Tag-uri: anti-aging, bioten, branduri romanesti, cosmetice, elmiplant,. Asul din mâneca producătorilor români de cosmetice sunt plantele medicinale pe care le culegeau bunicile noastre. Cremă antirid produsă la Cluj, premiată cu aur la Bruxelles. Puţin cunoscute în România, cremele produse în fabrica din judeţul Cluj sunt . Se pare ca produsele romanesti sunt ideale in criza din punctul de vedere al raportului calitate-pret.


Cosmetice romanesti, despre produse accesibile, made in Romania. Ivatherm se afla pe noptiera mea si pe raftul de creme din baie de . Zilele acestea am participat la lansarea unui nou brand de creme naturale 1 romanesti. NN, adica Natural Nutrition, este un nume despre . Descopera cosmetice romanesti mai bune decat cele produse in afara!


Cea mai buna crema de fata – Recomandarile noastre pentru 2017. Piata romaneasca e inca destul de saraca in formule depilatoare delicate,. Raportul cost – cantitate nu este unul foarte favorabil, pretul reflectand calitatea produsului.

Am folosit foarte multe produse româneşti în trecut, în principal din cauza. Raportul preţ-calitate la crema asta este de neegalat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare