joi, 11 iunie 2015

Scoate mirosul de transpiratie din haine

Cum scoti mirosul de transpiratie din haine? Nu este deloc placut sa simti ca hainele tale au un miros neplacut de transpiratie, dar unele dintre . Da, sigur ca il speli dupa fiecare antrenament, insa mirosul se incapataneaza sa ramana pe haine.

Motivul este simplu: transpiratia si bacteriile raman prinse in . Cu totii stim cat de greu este sa iti pastrezi hainele uscate in zona axilei,. Odată cu temperaturile ridicate apar şi petele jenante de transpiraţie pe haine. De regulă, cămăşile şi tricourile sunt cele care suferă din .

Spalarea hainelor care miros urat nu trebuie sa fie la fel de dificila ca un antrenament. Urmareste ghidul nostru si afla cum sa elimini mirosul de traspiratie din . Acesta va absorbi mirosul neplacut al transpiratiei. Aplica pudra pe pielea uscata dar nu exces, ci in asa fel incat sa nu-ti patezi hainele.


Ideea e ca rufa nu e murdara, doar are mirosul de transpiratie in ea. Cum se scot urmele de antiperspirant din haine ? Aug 2013cum scap de mirosul neplacutpostăriNov 2011Mai multe rezultate de la forum. Petele de transpiratie - O problema? Aplica pe zona respectiva o solutie din amoniac si apa inainte de a baga hainele la spalat.


Amoniacul scoate petele de transpiratie, sange sau . Mirosul de transpiratie de pe haie iese cu votca! Iata cum poti sa le scoti pe cele de transpiratie, dar si urmele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare