joi, 25 iunie 2015

Franciza fortuna

Se merită să deschid o agenție în franciză? Superbet, Stanleybet, Fortuna Bet și Bet Café Arena, se bazează aproape . FORTUNA a intrat pe piaţa românească cu o abordare spectaculoasă, deschizând în doar câteva zile peste 6agenţii de pariuri.

FORTUNA este cel mai mare operator de pariuri sportive din Europa Centrală. Experiență de de ani în industria jocurilor de noroc, peste 2. Cu ajutorul unei francize, un fel de contract incheiat intre francizor si si. Franciza casa pariuri - Salut, ma tenteaza sa fac o astfel de afacere.

Cu peste 3de agentii de pariuri proprii si in sistem de franciza, firma este in prezent cel mai mare operator de pariuri sportive in franciza din Romania. Fortuna are aproximativ 9agenții în toată țara inclusiv cele de tip franciză. Prin franciza de pariuri sportive Public Bet se creaza un climat concurential vizibil si apreciat de jucatori, clientii fideli beneficieaza de oferte de pariere bune si . Franciza pariuri sportive Total Bet.


Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii diverse. După ce studiaţi jocurile de noroc şi analizaţi bine ofertele din piaţă, vă puteţi deschide o afacere în domeniu, cu condiţia să aveţi şi ceva bani .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare