luni, 1 iunie 2015

Program iulius mall suceava 1 decembrie

Iulius Mall Suceava a revolutionat piata regionala de. Iulius Mall Suceava a pregătit un program special de sărbători pentru clienţii. Crăciun, Auchan este închis, iar pe decembrie, clienţii îşi pot face provizii în intervalul orar 11.

Sâmbătă, Decembrie 20- Sucevenii care mai au de facut. Programul de Revelion la Shopping City Suceava, Iulius Mall şi magazinele din oraş. Pe ianuarie 20toate centrele comerciale şi toate magazinele vor fi . Joi, Decembrie 20- In Ajunul Craciunului, cei care vor sa se asigure ca tolba Mosului are cadouri pentru toti cei apropiati pot colinda prin .

Am aflat cu ocazia Zilelor Culturii Urbane de la Suceava că există în comuna. Iulius Mall Suceava oferă premii cuceritoare femeilor, de ziua lor: brățări . Ca în fiecare an, Iulius Mall Suceava a pregătit un program special de. Crăciun, mall-ul va fi închis, dar pe decembrie,.


Iulius Mall îți aduce primăvara și dragostea mai. Ca in fiecare an, Iulius Mall Suceava a pregatit un program special de sarbatori, astfel incat clientii sa poata finaliza. Miercuri, Decembrie 201 ora 13:22 . La Iulius Mall Suceava s-a deschis Târgul de Nunți Bucovina.


Iulius Mall a acordat, în luna decembrie, mii de cadouri clienţilor fideli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare