joi, 18 iunie 2015

Perdele si draperii la domiciliu

Perdele la comanda si draperii moderne, perdele clasice, perdele pentru dormitor sau living la cele mai bune preturi. Masuratori si montaj la domiciliu. Decora Design specialiștii tăi în decorațiuni interioare, perdele și draperii, tapet, sisteme de prindere, sine si galerii.

Perdele si draperii profesionale la preturi avantajoase. Eva Home Design realizeaza perdele si draperii la comanda. Consultanta gratuita la domiciliu. OANA-Perdele si draperii la comanda.

Personalizăm materialele în funcție de modelul clientului, ne jucăm în orice fel cu broderiile, cu marginile pledurilor, cu felul de-a prinde magneții perdelelor, . Comanda Perdele si draperii la preturi accesibile, magazin Bucuresti. Masuratorile si montajul se efectueaza la domiciliul clientului. Vrei ca perdelele tale sa-ti uimeasca invitatii? Cel mai mare magazin online de tesaturi pentru perdele si draperii.


Alegeti modelele preferate si tipul de croitorie dorit. Perdele si draperii ce infrumuseteaza si innobileaza orice casa. Noi iti oferim consultanta specializata pentru a-ti transforma visele in realitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare