luni, 1 iunie 2015

Sonax jante

Sonax Full Effect Wheel Cleaner - Solutie Curatare Jante - Sonax Full Effect curata cu precizie si eficient praful de placute si mizeria persistenta de pe jantele de . Produse curatare, intretinere auto Sonax la eMAG. Spray profesional de intretinere Sonax, vaselina alba , 4ml.

Solutie de curatat jante Sonax, 5L. Pornind de la discutia de aici, am facut o comparatie intre solutiile de curatat jante de la Sonax si 1Z. Solutiile comparate au fost: Sonax Xtreme . Curatare jante - IronCut vs Wolf's Brake Duster vs Sonax Full.

Mar 2011Cele mai jegoase jante vazute vreodata VS Sonax Full Effect Wheel. Nov 2010Solutii de curatat jante: Wolf's Brake Duster vs. Nov 2010Sonax Xtreme full effect wheel cleaner pe caroserie?


Colin AutoSONAX PowerSpray solutie curatare jante aliaj ph neutru. Sonax Wheel Cleaner curata foarte eficient aproape orice murdarie care s-a depus pe jante, precum pilitura, ulei, gudron si chiar si cauciuc. Sonax Full Effect Wheel Cleaner - Solutie Curatare Jante curata cu precizie si eficient praful de placute si mizeria persistenta de pe jantele de aliaj. Sonax solutie de curatat jante 5L.


O solutie cu o formula de foarte mare efect pt curatarea tuturor tipurilor de jenti. Vreau niste pareri de la cei care au folosit asa ceva sau un produs bun pt curatat jantele ; ale mele sunt pline de depunderi si nu am reusit sa le .

Damon SRL este distribuitor al produselor de origine germana, SONAX, o gama de produse cu un nivel calitativ foarte ridicat si de o mare diversitate in ceea ce .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare