miercuri, 24 iunie 2015

Vascoza si elastan

Vascoza prin proprietatile sale aduce un plus de confort la purtare. Cititi in articolul nostru de ce esarfele din vascoza sunt asa de iubite si . Am mai avut bluze din minim vâscoză și toate au avut viață.

Aceeasi importanta o are si materialul din care este confectionat. Vascoza Fibra care are ca si componenta de baza celuloza si este fabricata . Un alt test este sa apucati materialul de o parte si de alta a tighelului si sa. Vascoza este una dintre fibrele sintetice care se deformeaza rapid si se .

Rochie Top Secret din vascoza si elastan - - VASCOZA, ELASTAN Este usor de purtat si de asortat la tinute casual sau smart casual. Material textil obţinut din celuloză, el este elastic, rezistent și cu luciu mătăsos. Bumbacul, vascoza, lycra sau satinul sunt tesaturi care se gasesc in garderoba. Bumbacul este o tesatura neelastica si nu provoaca alergii.


Elastanul sau spandexul este o fibra cu o elasticitate foarte mare si cu . Vascoza este la granita dintre fibrele naturale si cele artificiale – are la baza celuloza. Bumbac si elastan: Elastanul este durabil si elastic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare