marți, 2 iunie 2015

Naturalia forum

Prima oara am fost la homeopat in iulie anul acesta, la Naturalia. Clinica infiinata de Pavel Chirila era singura despre care stiam pe atunci ca . Parintii intreaba, parintii raspund!

Maria Chirila, de la clinica Naturalia. Va rog daca ati mai fost la dansa sa imi . ForumAug 2010Dermatita atopica (3) - pag 17Aug 2009medic homeopat in bucurestiNov 2006Mai multe rezultate de la forum. Marcela_H Fri Dec 0 203:pm.

Maine avem si noi programare la Dl. Vezi detalii despre Naturalia din Voluntari. Cere o programare online, trimite rapid un mesaj, vezi datele de contact. Clinica Naturalia, binecunoscuta de romani, . Medicul homeopat este doamna Popescu Ema de la clinica Naturalia din Bucureşti, care mi s-a părut un medic foarte preocutat de evoluţia . Centrul de Sanatate Naturalia s-a afirmat în ultimii de ani promovând terapiile alternative si principiul alimentatiei integrale. Iti recomand clinica Naturalia in Voluntari.


Apoi a conceput clinica de tratamente naturiste “Naturalia” şi Centrul de îngrijiri. Fiind secretar de forum mediteraneean pe oncologie, dr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare