marți, 23 iunie 2015

Locuri de munca primaria dej

Municipiul Dej organizează concurs de recrutare în vederea. Municipiul Dej organizează concurs de recrutare în vederea ocupării funcției publice vacante de consilier, clasa I, grad profesional principal . Permis de lucru cu focul eliberat de primărie.

Primăria Dej organizează acţiunea „Împreună pentru un oraș mai curat”. ANOFAproape 6de locuri de muncă disponibile în județul Cluj. LOCURI DE MUNCĂ scoase la concurs de Primăria Municipiului Dej.


Primăria Municipiului Dej anunță mai multe concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante în cadrul unor servicii și formații ale instituției.

Primăria Municipiului Dej anunță organizarea unui concurs pentru. Municipiul Dej organizează concurs de recrutare în vederea ocupării funcției. Proces verbal cu selecția dosarelor pentru ocuparea locurilor vacante de la . Dej, Timișoara, Bacău, Craiova, Cluj-Napoca, Reșița, Baia Mare, Brașov, Giurgiu, Piatra Neamț, Ploiești, Alba Iulia, Iași, . Locuri de munca din Dej: Reprezentant de vanzari, Broker credite bancare, Personal feminin pentru azile din Anglia.


Poti trimite CV-ul tau in numai minute!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare