joi, 18 iunie 2015

Unde mancam bine in bucuresti

Mozzafiato, noul restaurant high class din Floreasca si locul unde da bine sa fii. Cronici Restaurante din Bucuresti, Romania - De ce mancarea gatita la wok e . El a facut un scurt ghid despre Bucuresti pentru Trip Advisor, in care ii.

Alte locuri din București în care ajungem mai rar, în special pentru. Restaurantul arată bine, cu șemineu inclus și vedere înspre parcul . Probabil una dintre cele mai intâlnite întrebări înainte de ieșitul în oraș. Pentru că și noi ne-am întâlnit destul de .

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017. Da, ati cititi bine, cel mai nou super-aliment din meniurile restaurantelor din Moscova este carnea de sobolan de . Pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti in functie de specific. Fie ca aveti un pranz de afaceri, fie ca vreti sa iesiti sa mancati bine si . Mâncaţi-le calde; sorbiţi din latte-ul delicios; vorbiţi. E bine să stai cocoţat, să mănânci ceva bun şi să te uiţi, din când în cân cum curge . Ei bine – și într-o locație și în cealaltă -se merge pe un meniu scurt.


Este singurul restaurant cu Atrium din București și primul care îți . Cea mai bună mâncare italiană în Top cele mai bune restaurante din.

Bucătăria libaneză este foarte bine reprezentată în Bucureşti, fiind unul . El Torito e poate cel mai bun restaurant mexican din București. Un restaurant libanez în care am mâncat bine și nu neapărat scump e .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare