luni, 15 iunie 2015

Alergie la caldura bebelusi

Alergia la caldura se mai numeste si miliaria si apare frecvent printre copiii mici, in special printre bebelusi si nou nascuti. Buna din cauza caldurii, bebe mi s-a iritat sub brat si intre picioare - am pus pudra de fundulet de la nivea si din fericire are efect, ii dispar. Miliaria - Alergia (eruptia) cauzata de caldura - Alergia la caldura este o eruptie rosie sau roz care apare de obicei pe zonele din corp acoperite de haine.

Afla care sunt cauzele, simptomele, . Afla din ce cauza apare o alergie la caldura, cum se manifesta si care sunt metodele de tratament si de preventie ale acestei afectiuni. Medicii recomandă această analiză odată sau de .

Primul semn este alergia de la căldură. Denumită în termeni medicali miliarie, aceasta apare frecvent la copiii mici, mai ales bebeluşi şi . Bebelusii si copii mici sunt cei mai expusi la eruptii cutanate datorita caldurii,. Alergia la caldura nu necesita de obicei ingrijire medicala.


Peste dintre bebeluşi suferă cel puţin un episod de miliarie, alergia cauzată de căldură. Ce este miliaria, cum se manifestă şi cum se .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare