joi, 25 iunie 2015

Mancarimi de piele cauze

Mancarimea de piele este un simptom neplacut fiind un semn important in variate afectiuni, atat dermatologice cat si renale sau hepatice. Vom afla in continuare care sunt posibilele cauze ale mancarimii pielii si. Uneori, ne putem confrunta cu inrosirea pielii si cu senzatia de arsura si mancarime .

Mancarimile pielii, cunoscute si sub denumirea de prurit, se manifesta prin senzatia incontrolabila de scarpinat, iar cauzele sunt multiple, de la boli interne pana . Simptome Semne si simptome specifice pruritului anal: - senzatia de arsura; - mancarime; - iritatie; - durere; - piele uscata. Cand o portiune de piele este zgariata, aceasta poate deveni pruriginoasa,. Anus - Cele mai frecvente cauze de mancarime din regiunea anusului este pruritul . Mâncărimea poate fi cauzată de toxine pe piele (dermatita de contact, cum ar fi de la otrava iederei sau uleiuri de iarbă), de medicamente, de boli de ficat, . Exista numeroase posibile cauze pentru aparitia mancarimilor de piele, cele mai multe dintre acestea inofensive si usor de indepartat.


Mancarimile sunt de fapt un simptom al unei iritatii de la nivelul pielii. Ele pot aparea din foarte multe cauze, de la cele nervoase la alergii, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare