joi, 11 iunie 2015

Spalator auto cu presiune

Furtun pentru spalator cu presiune, Raider, RD-HPC0 8m. Preturi pentru Masini de curatat cu presiune de la 4lei. Aparat de spalat auto cu presiune 1800w Silverline.

Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice. Aparat Pompa spălat presiune Spalatorie auto. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale.


Comparati preturile magazinelor online la Aparate de spalat cu presiune gasiti cel mai.

Producator: Kärcher Model: K Car Descriere Focalizare pe design . Comparati preturile magazinelor online la Aparate de spalat cu presiune Kärcher gasiti. Producator: Lavor Model: STM 1Descriere Sistem AUTO-STOP, permite oprirea sau. Spalator cu apa rece sub presiune Lavor LMX1211XP Descriere LMX . Orice tip de aparat de spalat cu presiune si curatitor cu presiune pentru spalatorii auto, firme de curatenie, transporturi, constructii si industrie.


Ai 2oferte pentru Masini de spalat cu presiune, cu preturi bune, Lei. Cumpara Masini de spalat cu presiune cu Garantia de Livrare de pe Okazii. Brico Depot iti ofera MAŞINĂ DE SPĂLAT CU PRESIUNE 1BAR in depozitul din Militari la pretul de 298.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare