miercuri, 17 iunie 2015

Totul despre crizanteme

III TEHNOLOGIA DE CULTURA A CRIZANTEMELOR III. Pe tot parcursul culturii, temperatura se menține la 20-grade Celsius. Crizanteme de ghiveci (Chrysanthemum spp.).

Florile apar la sfarsitul toamnei sau pot aparea tot timpul anului daca planta de Crizantema a . Crizantema este o planta perena ierbacee raspandita in gradinile noastre si foarte indragita. Ea se planteaza primavara asa incat pana la venirea iernii sa isi . Daca ar fi sa aleg intre a planta o crizantema in gradina sau sa o cresc. Fata de toate tot ce am scris mai sus, ce trebuie reluat punct cu punct, . Flori specifice toamnei, tufanelele (tufanicile) si crizantemele fac parte din familia margaretelor, musetelului si romanitei. Sunt originare din China si Japonia.


Crizantemele pot fi bijuteriile gradinii de toamna daca sunt plantate in razoare in jurul arborilor din gradina. Crizantemele sunt niste flori foarte frumoase si reusesc sa coloreze viu. La mare căutare, în ultimul timp, sunt crizantemele sub formă de sferă.


Plantarea crizantemelor se face la 20-cm. Tot pentru a preveni aparitia bolilor si daunatorilor, inainte de plantare solul se stropeste cu o solutie de usturoi . Cultura crizanteme - capabile sa reziste la inghet, ele infloresc pana la.

Specifică toamnei, crizantema (Crysanthemum) se găseşte sub formele cele mai diverse, de la tufele pitice până la cele de un metru înălţime. Cea mai simpla operatiune in materie de gradinarit este inmultirea crizantemelor. Crizantema se comportă exemplar ca floare tăiată. Varietăţile multiflorale sunt practic folosite tot anul pentru buchete şi aranjamente florale. Genul a fost format din mult mai multe specii în istoria sa, dar acestea au fost separate în mai multe genuri; denumirea genurilor a fost controversată, dar o . Crizantemele sunt cele mai indragite plante de toamna, care rezista la frig.


Afla cum poti ingriji crizantemele. Crizantemele sunt omniprezente in gradinile de toamna. Totusi, pentru ca ele sa fie cu adevarat rezistente, trebuie plantate primavara.


Aceste crizanteme se pot cultiva:. Toamna este mediul prielnic pentru crizanteme, care infloresc si raspandesc peste tot parfumul lor amarui. Inca din septembrie, le vezi peste tot, la florarii, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare