marți, 19 iunie 2018

Surprize cu fotbalisti

Ma intereseaza aproape toate tipurile de surprize: Turbo, Lazer, Tipitip, bi-bib,. Deşi ne-am obişnuit ca Barcelona şi Real Madrid să domine fotbalul mondial cu autoriate, în ultimii ani, cele două formaţii reprezentând din . Din suprizele cu fotbalisti, multi dintre ei azi sunt antrenori cunoscuti.

TURBO plus colectia de surprize cu fotbalisti. AcasăAmintiri din comunism, in imagini (partea a V-a)Surprize cu fotbalisti. Colectie de imagini si povestiri din copilaria ta, starnind amintiri frumoase din trecut.


Barcelona joaca in cele mai puternice campionate din Europa.

Europa League: Roma - Lyon este joi la . Urmărim de fotbaliști, iar asta este o muncă zilnică. Pentru că dacă vrei să urmărești performanțele a de fotbaliști trebuie să muncești . Din top nu lipsesc nume precum Neymar sau Luis Suarez. Barcelona și Manchester City au cîte reprezentanți în top . Acum zile - Surpriză: cine e cel mai bun dribleur din Liga Topul celor mai buni 5. Liga Topul celor mai buni fotbaliști la acest capitol . Aparatie SURPRIZA in topul celor mai inalti fotbalisti din lume: UN ROMAN si un fost jucator al CFR-ului au 2cm!


Vand surprize Turbo seriile 51-4+ stikere fotbalisti Panini, Toops, Star Wars, Billa.

Seriile nu sunt complete, plus dubluri. Unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti de la Euro este casatorit cu o romanca! Belgianul Alex Witsel o iubeste pe femeie de mai bine . Care dintre voi a prins perioada gumelor Cincin? Clauze-surpriză pentru Neymar şi Cristiano Ronaldo. Cand desfaceai ambalajul gumei turcesti, o faceai cu tot cu surpriza din interior.


Surprizele cu fotbalisti erau preferatele mele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare