miercuri, 20 iunie 2018

Grila salarizare functionari publici 2017

Toţi beneficiază de majorări, nu doar cei cu salarii mici, cum s-a întâmplat. Funcţionarii contractuali din administraţia publică vor avea cea mai mare creştere medie salarială în anul 201 dacă proiectul de lege privind salarizarea . Iată integral cum va arăta salarizarea bugetarilor în 2017.

Personalul militar, poliţiştii şi funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei . Monitorul Oficial si aduce majorari salarile. Consultati aici noua grila de salarizare pentru bugetari. Functionarii contractuali din administratia publica vor avea cea mai mare crestere medie salariala în anul 201 daca proiectul de lege privind . Astfel, potrivit noii grile de salarizare, drepturile personalului nedidactic din. Guvernul a aprobat, vineri, o serie de măsuri fiscal-bugetare prevăzute în Programul de Guvernare 2017-202 prin care majorează salariile . Sistemul de salarizare reglementat prin prezenta lege are la baza urmatoarele principii: a) caracterul unitar . Salariile funcţionarilor publici, potrivit proiectului privind legea salarizării . Legea salarizării unitare pe baza proiectului Rovanei Plumb.


Salariile funcţionarilor publici, potrivit proiectului privind legea salarizării a Rovanei Plumb: Prefect: 11. Forum, Discuţii juridice, Funcţionarii publici şi problemele lor. De la februarie 20crește salariul personalului din administrația publică locală. De asemenea, și artiștii de la stat vor avea parte de o . Astăzi, martie 201 are loc prima rundă de negocieri privind legea salarizării unitare. La întâlnire participa ministrul muncii, doamna Lia Olguța Vasilescu, . Sindicatul Național al Funcționarilor Publici, SNFP, organizație sindicală care are în structura sa membri….


DIN ADMINSITRATIA LOCALA SA NU FIE ULTIMII IN GRILA SI SA SE ACORDE LA TOTI TICHETE. Creştere de 5 a salariului de bază mediu în 20pentru. Negocieri pe Legea salarizarii unitare pentru bugetari la Ministerul Muncii si.


Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social,. Federatia SANITAS din Romania la aniversarea celor de ani !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare