vineri, 29 iunie 2018

Inlocuire rosturi gresie

Refacere chit de faianta din baiepostăriIul 2016inlocuire placa gresiepostăriIun 2010cum se curata siliconul? Iun 2009Mai multe rezultate de la forum. Curatarea rosturilor din pardoseala, zona permanenta de murdarie.

Cu ce umpleti rosturile, deci, cand va puneti faianta sau gresie? Exista cerinte speciale pentru anumite incaperi? Va rog sa ma informati cu ce anume pot curata chitul dintre rosturile gresiei, pentru a-si recapata si mai ales pastra culoarea initiala (rosu).


In bucatarie mea, rosturile dintre placile de gresie sunt albe.

Din pacate cu timpul s-au cam innegrit cu toate ca spalam . Gresia se ciobeste daca nu mergi pe linia rostului. Vara trecuta am amenajat apartamentul, dar, ca un copil prostut ce sunt, am pus chitul dintre rosturile gresiei alb. Buna ziua, Doresc sa schimb chitul de rosturi din bucatarie (CEAquastatic Clinker) si baie (CEAquastatic Polar).


Daca aveti in podeaua din baie sau bucatarie cateva dale de gresie sparte sau iremediabil patate,. Dacă vrei să schimbi culoarea rosturilor faianței sau pur și simplu să o. Policolor și-l găsești sub denumirea de Spor vopsea pentru rosturi, la prețuri. Vopseaua se poate aplica si pe chitul dintre placile de gresie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare