luni, 11 iunie 2018

Marca albatros

Site-ul oficial al brandului de electrocasnice Albatros, aici gasiti toate detaliile legate de produsele acestui bran oferta distributie si nu numai. Brandul românesc de electrocasnice Albatros, realizate însă în China,. China electrocasnice pe care pune brandul local Albatros şi pe care le vinde.

Dedeman si sub marca Kaercher Samus, Albatros si Limpio sunt branduri romanesti . In 20a lansat brandul de electrocasnice Albatros, care in prezent detine o pondere de circa dintr-un business evaluat la peste mil. Noul magazin online in care puteti gasi masini de spalat, frigidere, blendere, electrocasnice, la preturi avantajoase. Notorietatea mărcii Albatros a reuşit să crească semnificativ în ultimii ani, fiind brandul cu cel mai ridicat indice de creştere pe notorietatea totala dintre 15 .

Electrocasnicele mari marca Albatros, (aparate frigorifice, masini de spalat automate) beneficiaza de ani garantie. Avantaje: - Service cu acoperire nationala, . Oferte la produsele ALBATROS a magazinului online ElectroFAN. Frigider Albatros - alegeti cel mai potrivit Frigidere Albatros din ofertele magazinelor online.


Frigider Albatros preturi si promotii, top producatori la Frigider . Afla cine detine marca ALBATROS si ce marci inregistrate la OSIM mai detine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare