joi, 28 iunie 2018

Bichon de vanzare cluj

Publica anunturi gratuite pe publicu oferte pentru catei si caini de rasa bichon maltez. Anunturi caini de vanzare Cluj-Napoca; contacteaza proprietarul si cumpara-ti. Bichon maltez mini toy ADEVARAT alb imaculat.

Alege din oferte pentru vand bichon. Vand bichon - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Bichon maltez de vanzare Cluj Napoca.


Livrare imediata catei talia mini alb imaculat si garantie pentru caini rasa bichon maltez.

Sunt câinii ideali pentru cei care locuiesc în spații restrânse. Mai jos găsești anunțuri cu bichoni de vanzare în cele varietăți: Maltese (Maltez), Frise, . Bichoni de vanzare, maltez, havanez, bolognese, frise - Cluj Napoca.

Anunturi animale de companie - caini de vanzare, ciobanesc german de vanzare, pisica birmaneza, pisici siameze, bichon maltez havanez, yorkshire, pisica . Bichon Maltez linie Mini, catei la luni, rasa pura, calitate genetica deosebita, din parinti de top, carnet de sanatate inseriat de tip nou, vaccinati, . Cluj-Napoca Va doriti un catel de talie mica care sa nu naparleasca? Atunci catelul bichon frise este solutia. Bichon Frise de vanzare Cluj-Napoca la cel mai . Gaseste aici cele mai recente anunturi Caini, pisici- Caini din Cluj - Cluj Napoca, la oferte. Vand Pui Bichon Bolognese Vaccinat Antirabic Si Inregistrat RECS. Airedale Terrier; Akita; Amstaff; Basset Hound; Beagle; Bichon Bolognese; Bichon Frise; Bichon Havanez; Bichon Maltez . Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o vizibilitate online maxima sau cauta anuntul dorit.


Cluj Bichon Havanez de vanzare in Cluj, catei de talie mica, masculi si femele superbe, perfecte pentru viata la apartament, diverse culori care merg de la alb . Catei de rasa de Vanzare Cluj-Napoca : Caini de Vanzare Cluj-Napoca : Preturi. Cluj-Napoca, vanzare caine, catelusi de vanzare, catel bichon, catei. Pentru a inscrie o canisa din Cluj, efectuati click aici si completati formularul de inscriere. Yorkshire Terrier de vanzare Cluj, rasa pura 1. Yorkshire Terrier ce cantaresc maxim kilograme, cu o blana lunga ce “curge” pe mijlocul capului , pe spate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare