luni, 4 iunie 2018

Fabrica de case verzi

Compania construieşte case pe structura metalica, un nou concept de case ecologice si ieftine, intr-un design deosebit, proiectate pentru un consum redus de . Fabrica de case verzi, Cluj-Napoca. Cele mai accesibile case pe structura metalica.

Activa pe piata de specialitate a constructiilor, Fabrica de Case Verzi proiecteaza si executa spatii rezidentiale sub forma de case pe structura metalica usoara, . Executăm case pe structură metalică, case pe structură de lemn, case moderne: ani experiență, peste 1case construite. Producţia de case pe structură metalică sau case metalice, de la Fabrica de Case HIPARION INVEST. Noi oferim case pe structura metalica usoara cu preturi foarte mici.

ECOKIT Romania producator case de lemn cu o vasta experienta pe piata franceza,. Deoarece am instalat un panou solar prin programul Casa verde, am fost . Daca pana nu demult era doar un vis, astazi acest vis poate deveni realitate cu ajutorul echipei Fabrica de case verzi. Case ecologice - proiecte cu case ecologice prezentate in articole si imagini.


Proiecte ecologice din intreaga lume. Ai auzit despre noile trenduri in materie de constructii si vrei sa afli mai multe despre aceste case ecologice? Cei de la Fabrica de Case Verzi iti . Accesați Posibilitatea realizarii integrale a structurii direct din fabrica - Realizarea integrala a structurii metalice din fabrica conduce la o executie mai . Firma Ecoterm Design SRL, al carei site web se afla la adresa Fabrica de case verzi, construieste case pe structura metalica, un concept nou .

Case modulare - Concept ECO HOUSE FACTORY. Romanii au inceput sa dea mai mult credit caselor ecologice pe structura de lemn sau metalica si construiesc mai multe in ultima perioada, . Daca tot sunt la moda casele ieftine, vreau sa fac o analiza a unui tip. La una dintre firme, care vinde case în sistem KIT, cu sau fără. SC MOBAR SA construieste case pe structura de lemn, la rosu sau la cheie oriunde in tara.


Producator case din lemn cu sediul in Joseni Harghita, experienta de peste de ani in realizarea de constructii pe structura de lemn. Avantajele caselor din lemn ecologice si sanatoase. Click to enlarge image cum-se-fabrica-case-lemn-00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare