miercuri, 13 iunie 2018

Donatii caini cluj

Caini Cluj-Napoca - Anunturi caini Cluj-Napoca, adoptii caini. Anunturi pentru cainii oferiti pentru adoptie de catre persoane fizice si adaposturi de caini din Cluj- . Anunturi gratuite donatii animale: donez caine, donez pisica, donez papagal,.

Cautam o familie iubitoare pt un pinscher pitic (minpin toy)de luni. Caini, pisici pentru orasul Cluj-Napoca. Donez catelusa Lisa, metis ciobanesc, luni, cu carnet de sanatate. Se pare ca nu exista Weekend in care sa merg acasa si sa nu imi scoată Dumnezeu in cale câte un animal, azi au apărut pe marginea .

Cateii de la Ecarisaj - Cluj a adăugat 1de fotografii noi din Iulie 20în. E greu pentru un astfel de caine sa stea inchis intr-o boxa de cativa metri patrati, .

Adoptii caini – numeroase anunturi cu adoptii caini din toate rasele pe Animale. Zeci de catei te asteapta sa-i adopti! Gaseste-ti catelul in anunturile de adoptii caini si fa-l fericit!


Data nasterii: Decembrie 20Buna sunt o catelusa foarte cuminte si loiala Sunt deparazitata si vaccinata Am fost abandonata pe un . Adoptii Pisici Cluj - Asociatii pentru protectia animalelor, adaposturi de pisici, centre de adoptii si cabinete veterinare. Mishu din Cluj :) Mishu, vulpoiul, si-a cam incheiat ucenicia in haita noastra, asa ca are nevoie de o haita a lui, cu oameni rabdatori si iubitori si cel putin un . Fundatia pentru protectia animalelor Arca lui Noe s-a infiintat in Bucuresti in anul 1997. In aprilie 20am amenajat doua adaposturi pentru cainii fara stapan, . Caini Pisici Pasari Pesti Reptile Animale mici Nevertebrate Cai Alte animale.


Doresc sa adopt un catelus de talie mica, sterilizat si . Sunt interesant daca este dispus cineva sa faca o donatie de caini din rasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare