vineri, 29 iunie 2018

Cu ce scot petele de ulei

Iata cum puteti scapa rapid de petele de ulei sau grasime care v-au stricat ziua. Mi am patat pantofii cu ulei cum scot pata pls help ? Noi iti oferim cateva solutii la indemana oricum, ieftine si usor de folosit.

Descopera si tu, in continuare, cum se scot petele de ulei, de cafea si . Se scot cu solutie de sare de lamaie sau apa oxigenata, apoi se clatesc cu apa rece, dupa curatarea petei se spala cu apa calda si mult . Petele de grăsime proaspete se scot ușor dacă adaugi pastă de dinți peste. O altă soluție pentru petele de ulei și grăsime mai vechi de pe .

Petele de ulei de gatit pot ramane pe haine pentru totdeauna. Totusi, cu puterea Vanish pentru indepartarea petelor, le poti indeparta. Petele de ulei de motor si lubrifiant sunt foarte greu de indepartat. Citeste ghidul Vanish de indepartare a petelor si afla solutia.


Când vine vorba de scos petele de pe haine, orice femeie cunoaște un truc. Dacă ai scăpat ulei pe geanta de piele preferată, trebuie doar să . O altă metodă bună: folosiţi o cârpă curată pe care turnaţi apă minerală şi ştergeţi haina până petele vor dispărea. Petele constituie o adevarata problema pentru orice gospodina, in special atunci cand ne referim la cele de ulei, indiferent de suprafata pe care . O pata de ulei sau grasime pe bluza preferata iti poate crea.

Petele de grasime proaspete se scot usor daca adaugi pasta de dinti peste . Cum pot sa scot petele de ulei din haine Stiu de Vanish, dar nu s-ar putea cu ceva ce am prin casa (Vanish nu am momentan) Am auzit parca mai demult ca se . Pentru petele vechi de grasime am citit ca merg solventii (acetona, benzina), dar cand am . Aveti idee cum as putea scoate niste pete de ulei de pe o bluza mai grosuta din. Credeti ca merge sa scot o pata de ulei (auto cred) de pe niste pantofi de . O pată de ulei sau grăsime pe bluza preferată îţi poate crea numeroase. Petele de grăsime proaspete se scot uşor dacă adaugi pasta de dinţi . Pata de grasime este una incapatanata. La spalatul obisnuit, nu scapi de urma de pe haina.


Va fi necesar un tratament de prespalare pent. Pete pe diverse materiale textile. Dacă husa canapelei sau a fotoliului sunt pătate cu ulei, presară deasupra pudră de talc și lasă un timp să . Cu ce s-ar scoate uleiul de lant de pe haine?


Pana acuma nu s-a intamplat sa nu scot o pata. Descoperă ingredientele minune care scot petele de grăsime de pe haine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare