vineri, 8 iunie 2018

Notiuni fundamentale de igiena

PROGRAME DE FORMARE PROFESIONALA CONTINUA - CURSURI PRIVIND INSUSIREA NOTIUNILOR FUNDAMENTALE DE IGIENA. Camera de Comert si Industrie Maramures, in cadrul “Academiei de Management pentru IMM Maramures”, in colaborare cu .

Cursul NOTIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENA este avizat de Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei Nationale si se desfasoara conform cerintelor Ordinului .

Lipsa unui Certificat de instruire, privind insusirea Notiunilor Fundamentale de Igiena se pedepseste cu o amenda de la 5lei la 1. Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organizeaza cursuri de notiuni fundamentale de igiena acreditate de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii. Cursul se adresează persoanelor care lucrează icirc;n domenii icirc;n care există obligativitatea participării și promovării unui astfel de curs. Curs de Igiena - Notiuni fundamentale - se obtin certificate de absolvire eliberate de Ministerul Sanatatii Publice si Ministerul Educatiei Cercetarii.


Personalul calificat din activitatile mentionate are obligatia legala a instruirii periodice in vederea insusirii notiunilor fundamentale e igiena, . Cursuri igiena : notiuni fundamentale cursuri igiena.

Oferta cursuri de igiena prin fundatia pentru formare profesioana Viitor. Noțiunilor fundamentale de igienă în conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Sanatatii nr. Decembrie 20si Ordinului Ministerului . Acest curs este obligatoriu pentru lucrătorii precizați mai jos, certificatul de absolvire fiind valabil ani de la data susținerii examenului, . Modulele cursului de igienă sunt următoarele: Modulul 1: Servicii de producție, depozitare, transport și comercializare a alimentelor; inclusiv alimentație . Insusirea notiunilor teoretice si practice privind igiena unitatilor de productie, desfacere, depozitare, alimentatie publica si colectiva si a mijloacelor de transport. Lipsa unui certificat de instruire profesionala privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena se pedepseste cu o amenda de la 5lei la . About Cursuri si Consultanta Arad. Subiect: cursuri -notiuni fundamentale de igiena.


Persoana care a absolvit aceste cursuri poate lucra in comert ca si vanzator produse . Servicii de formare - Notiuni fundamentale de igiena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare