vineri, 22 iunie 2018

Golesti pitesti

Prezentare a muzeului, situat în localitatea Ştefăneşti. ADRIAN CONSTANTINComplexul Muzeal Goleşti se află pe malul stâng al Râului Doamnei, la km depărtare de Piteşti, pe. Destul de aproape de Pitesti, din Ciocanesti, se face un drum la dreapta, tot spre o localitate cu „esti”, Golesti.

Din fericire, exista indicatoare cu muzeul si drumul . Distanţa Piteşti Schitu Goleşti km. Piteşti Schitu Goleşti distanţa rutieră.

Complexul Muzeal Goleşti se află pe malul stâng al Râului Doamnei, la km depărtare de Piteşti, pe drumul naţional D. Program transport curse de autocar, microbuze si tren Pitesti - Golesti , orele de plecare și sosire, prețul călătoriei Pitesti - Golesti , stațiile și autogările de . Goleşti, la câţiva kilometri de municipiul Piteşti, pe vechiul drum voievodal de „primblare“ din capitalele Târgovişte şi Bucureşti către .

Harta vazuta din satelit a strazii Fratii Golesti din Localitatea Pitesti, Judetul Pitesti. Puteti cauta orice strada din Pitesti, Arges pe Harta Romaniei. Apartamente - Garsoniere de vanzare sau mai multe. Traseu, consum si pret carburant, taxe de drum, limite de viteza, timp necesar, pauza recomandata, puncte intermediare, harta Pitesti, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare