vineri, 22 iunie 2018

Parcare bucur obor

Parcajul subteran Bucur Obor are aproximativ 9de locuri de parcare. Parcajul subteran Bucur Obor este amplasat in pasajul auto Bucur Obor, pe ambele . Find parking costs, opening hours and a parking map of Bucur-Obor car park on.

Din 9de locuri de parcare, aproximativ sunt destinate parcării cu plata . Va fi una dintre cele mai moderne parcari din Capitala, a declarat pentru. Noua parcare din zona Pietei Obor va avea un regim de inaltime compus din. Bucur-Obor, parcarea din stanga pietei, din dreapta pietei, parcarea . Dintre acestea, aproximativ sunt destinate parcarii cu plata pe ora, restul fiind . O noua parcare publica gratuita, provizorie cu o capacitate de peste 3de locuri a dost deschisa astazi in zona Pietei Bucur Obor, pe strada Ziduri Mosi . Dintre acestea, aproximativ sunt destinate parcarii cu plata pe ora, . Cele două parcări subterane de la Universitate şi de la Bucur Obor, care au 9şi respectiv 1. O nouă parcare publică gratuită, provizorie cu o capacitate de peste 3de locuri a dost deschisă astăzi în zona Pieţei Bucur Obor, pe strada . Ultima parcare subterană a fost construită în Bucureşti în urmă cu de ani, fiind cea de la Bucur-Obor, cu o capacitate de aproximativ 9de . Clienții Pieței Bucur Obor beneficiază de parcări special amenajate pentru biciclete.


Locurile de parcare sunt oferite gratuit. Sigur, plimbându-mă vreo minute prin parcare am dat de nişte. Tot ieri s-a mutat oficial McDonald's din magazinul Bucur Obor în Veranda. Statie parcarea Bucur Obor (Bucuresti, Bucuresti, Romania) - Transport persoane cu autocare, autobuze sau microbuze la AUTOGARI. E foarte complicat sa construiesti o parcare in secolul XXI.


Pe Strada Ziduri Moși de lângă Piața Obor va fi ridicată o parcare ce va avea o capacitate de circa 1de locuri. Primaria Capitalei mai are o parcare subterana si la Bucur Obor. Accesul se face prin pasajul rutier. Spatiul extrem de stramt, abia lasa loc .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare