miercuri, 6 iunie 2018

Primaria sectorului 3

Detalii despre infrastructura, planul urbanistic şi istoricul sectorului cu ştiri şi informaţii despre primărie şi consiliul local şi posibilitate de plată online a taxelor . Direcţii şi Servicii din cadrul Primăriei Sectorului 3. Relaţiile cu publicul, precum şi înregistrarea documentelor instituţiei, sunt asigurate în cadrul Serviciului .

Planului de ocupare a functiilor publice din aparatul de specialitate al Primarului Sectorului pentru anul 2017. Direcţii şi Servicii din cadrul Primăriei Sectorului Relaţiile cu publicul, precum şi înregistrarea documentelor instituţiei, sunt asigurate în cadrul Serviciului . Este o instituţie cu personalitate juridică ce răspunde de gestionarea domeniului public al Sectorului 3. Site-ul oficial al primarului sectorului al capitalei, Robert Sorin Negoita.

Fii la curent cu ultimele noutati, stiri si informatii din sectorul 3. Primaria Sector prin Directia Impozite si Taxe Locale Sector are placerea de a va aduce la cunostinta, ca o ultima noutate in domeniu, faptul ca, incepand . Aveti afisate mai jos toate sesizarile pentru primaria Bucuresti - Sect. Pentru a vedea detaliile unei sesizari faceti clic pe titlul acesteia. Primaria Sectorului se muta incepand de luni in noul sediu din Calea Dudesti nr.

Primarul Sectorului Robert Negoita, vrea sa ceara permisiunea Primariei Capitalei sa infiinteze doua societati comerciale, una pentru a . Poliţia Locală sector stă la dispoziţia cetăţenilor oferind servicii de calitate prin. Comunicat de presă Primarul Robert Sorin Negoiţă a participat . Campania electorala pentru alegerile locale din iunie a inceput vineri, iar pentru Primaria Sectorului au ramas in cursa candidati. Primăria Sectorului se mută în aceste zile într-un nou sediu, a cărui construcţie a costat milioane de euro. Clădirea s-a ridicat pe locul unei . Robert Negoita a castigat detasat alegerile in sectorul obtinand in jur de.


Candidatii la Primaria Sectorului din Municipiul Bucuresti:. Primăria Sectorului continuă proiectul Școala Socială Sportivă București,în parteneriat cu Fundația Real Madrid. Primaria Sectorului condusa de primarul PSD Robert Negoita, a anulat vineri o licitatie in valoare de 1milioane de euro, in urma unui . Aleşii generali ai Capitalei au dat undă verde edilului Sectorului al Capitalei, Robert Negoiţă, să înfiinţeze două firme: pentru construirea de . Primaria Sectorului Bucharest, Romania.


Primăria Sectorului primește, în perioada 13-martie, cereri pentru acordarea de pachete alimentare persoanelor cu venituri reduse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare