miercuri, 11 octombrie 2017

Primaria sector 4 parcari

Primaria Sectorului prin Directia Generala de Impozite si Taxe. Foarte important este sa stiti ca locurile de parcare de resedinta se vor . Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector informează că în.

Metodologia de atribuire a locurilor de parcare . Departament, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri. Primaria Sector - Serviciul Parcari Tel. Adresa: Strada Straduintei Sectorul Bucuresti, Email: consiliul.

Pe site-ul Primariei Sectorului scrie ca este vorba despre o “cerere tip”. In parcajele de resedinta nou amenajate, marcate si numerotate, dupa receptionarea acestora, inchirierea locurilor de parcare se face pe baza CERERILOR TIP . Bucurestenii care detin locuri de parcare in sectorul vor trebui sa achite o taxa suplimentara catre primaria de sector, daca vor sa beneficieze de acestea in . Primaria Sector - Serviciul Parcari din Bucuresti: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fișierul robots.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare