marți, 31 octombrie 2017

Montare wc scurgere verticala

Vezi cum se monteaza Geberit Monolith (rezervor wc). Salutare Am o problema cu scurgerea la un vas wc si anume , eu folosesc un wc cu scurgere verticala si nu stiu ce. In mod normal vasul wc de acest gen , se monteaza direct pe teava , doar cu silicon.

Montaj wc cu scurgere in pardosealapostărifeb. Vas WC Duravit D-Code scurgere verticala - Vase WC,rh:comstal. Scurgere WC vas scurgere verticala problema,rh:misiuneacasa. Set vas WC Vidima SevaMix cu rezervor, W90470 Promo,rh:sensoambiente. Roca Debba Vas WC monobloc cu montaj pe pardoseala si evacuare.


Teava de scurgere WC,rh:renovat. Vas WC complet Ideal Standard Playa scurgere orizontala si capac. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Dacă este prin podea – alegeți versiunea de WC cu evacuare verticală; Dacă este prin perete – alegeți versiunea cu evacuare laterală.


Pentru instalare vas wc treceti prin urmatoarele etape: montarea bazinului pentru wc, fixarea si racordarea cotului wc la teava de scurgere, . Montarea vasului de WC poate fi o treaba murdara, iar daca nu vrei sa. Taiere teava PVC pe verticala pana la scurgerea de coloana. Constructia este in curte, si nu pot monta wc normal din cauza ca iarna ingheata apa.

WC (vas, rezervor) -montaj, racord la canalizare,altele - Dom'le am spart. Din pacate, vasul acesta de WC are scurgere verticala, asa ca nu e .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare