joi, 12 octombrie 2017

Modele crosetate manual youtube

Caciula crosetata - model - Duration: 41:35. Acest model este potrivit pentru orice. Puteti croseta bluzite de vara, bolerouri, cu un fir subtire, dar si.

Modele de crosetat (var - Punctul secret sau Punctul lui Solomon) - Duration: 11:05. Croseteaza si tu aceasta margine florala si foloseste-o ca terminatie pentru proiecte mai mari. KASIOVA este o firma privata infiintata in 199 specializata in producerea de tricotaje manuale pentru. Vestido en crochet irlandés: red tradicional para la falda -.

Rochita crosetata spatele rochiei Dificultate : mediu; Marimea : - luni, - luni; luni; Materiale utilizate. In functie de materialul din care este facuta si de modelul folosit ea poate fi purtata atat de. Model dantelat din lantisor crosetat Astazi va voi prezenta cum se . Aici vom posta filmulete sau modele cu explicatii pentru patrate crosetate de tot felul. Club pitici - Lucru de mana, craft, hobby.


Internet Cele mai vizualizate reclame pe îţi arată ce. Două braşovence talentate fac adevărate minuni cu croşeta şi aţa colorată. Aşa am prins drag de lucrul frumos şi încet, încet am învăţat multe modele frumoase de la dânsa.


Accesați Modele de bluze crosetate manual (76) - Modele de bluze crosetate manual.

Bluze crosetate 20bluze elegante de vara rochii si . Crosetatul si tricotatul sunt indeletniciri foarte vechi. Aici pe blogul meu voi posta lucruri facute de mine dar si scheme culese si a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare