luni, 9 octombrie 2017

Hotel poienita costinesti

Hotelul este situat la m de malul marii, va ofera cazare in de camere, constructie noua (2009), parcare privata cu paza, camere cu dotari ultramoderne, . Cazare la cele mai bune conditii in Complexul Poienita din Costinesti. Acesta cuprinde un hotel, o vila, un restaurant si o autoservire.

Această proprietate este la minut pe jos față de plajă. Hotelul Poienița este situat în Costinești și pune la dispoziţie un restaurant, precum şi WiFi gratuit. Complex Poienita Costinesti va ofera o vacanta de neuitat atat in Hotel Poienita si in Vila Poienita cat si in cele doua restaurante cu specific : Restaurant Rustic . Construit recent si amplasat intr-o zona linistita, cu iesire direct pe plaja, asigura clientilor un sejur relaxant.

Toate ofertele Litoral 20ale acestui hotel. Complex Poienita situat la m de malul marii in statiunea Costinesti format din 2. Corpul Hotel - constructie an 20format din de camere dotate cu . Tarife 20Complex Turistic Poienita Costinesti: PERIOADA, Camera Dubla Hostel, Camera Dubla Hotel. Cazare Hotel Poienita Costinesti - stele. Hotelul este situat la m de malul marii, va ofera cazare in de camere, 1de locuri, constructie noua (2009), parcare privata cu paza, camere .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare