marți, 24 octombrie 2017

Lumea lui momo

Lumea lui MOMO este primul centru independent de Educatie Alternativa pentru copii fondat in anul 20in Bucuresti a carui misiune este educatia pentru o . Intr-un spatiu de siguranta emotionala crestem o comunitate de. Lumea lui MOMO aduna copii si parinti laolalta pentru a da o alta valoare timpului pe care il traim zi de zi.

Măriuca, la Lumea lui Momo, cel mai messy atelier de stimulare senzorială, după ce cu două zile . Am intrat in lumea lui Momo fara asteptari, fara pretentii am pasit doar cu incredere. Sigur ca mereu m-am gandit la educatorii cu care mi-as . Lumea ei nouă, Lumea lui MOMO, este, pe testate, cea mai frumoasă ieșire din decorul clasic al vieții de zi cu zi, unde copii au voie să facă mizerie, să sară pe .

Invitația la petrecere vine de la Lumea lui MOMO, în Grădina Verona de la Cărturești, unde cei mici vor învăța să prepare și să decoreze brioșe fermecate .

In acest weeken Lumea lui Momo ii invita pe copii pe terasa de la Mall Promenada! LUMEA LUI MOMO SRL, Sector BUCUREŞTI. Rabdarica si mofturica salveaza Noaptea de Ajun” – Lumea lui MOMO, Bucuresti.


Curs de Comunicare non violenta pentru parinti la Lumea lui MOMO. Lumea lui Momo Alte locuri din Bucuresti. Afla cronici, evenimente, pareri, informatii, adresa pentru Lumea lui Momo pe Metropotam! Copiii si parintii cresc impreuna.


Invata si se conecteaza prin joaca, explorare si imaginatie. Activitatile noastre au loc la sediul nostru, zilnic, in intervalul orar . Dacă pe timp de iarnă la Lumea lui MOMO ne-am bucurat de teatru de sufragerie și ateliere faine pentru copii și părinți cuminți, pe timp de . Articole din lumea lui momo scrise de babymanager. Cred ca nu exista om care sa nu fi auzit despre tragedia din Nepal si despre urmarile cutremurului de 7. Preiau aici mesajul emoţionant al Mirei Loghin (Lumea lui Momo) care se afla în Nepal în vacanţă chiar când a avut loc devastatorul cutremur; . Cautam familii cu copii, pentru a recrea Lumea lui Momo departe de casa dar aproape de sufletele noastre, intr-un loc de poveste: satul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare